Workshop: Make And Take

Ik maak met de etherische olie mijn eigen producten voor lichaamsverzorging zowel inwendig als uitwendig. Oliën kan je op drie manieren gebruiken: inhaleren, op je huid aanbrengen of innemen. Niet alle oliën kan je zo maar innemen. Net als baat het niet dan schaad het niet gaat ook niet op. Gebruik de olie net als je andere middelen gebruikt, lees goed de verpakking en het advies. Hou de verdun tabellen aan. 

Voor de was en de schoonmaak werkzaamheden, gebruik ik inmiddels ook producten al dan niet kant en klaar, bestaand allemaal uit etherische olie en natuurlijke bijproducten. Het helpt me steeds meer naar puur natuur te gaan. Ook wat voeding betreft. De producten die je gebruikt is één, echter goed voor jezelf zorgen: bewegen, ontspannen en gezonde voeding horen daar ook bij. De oliën ondersteunen me daarin om er ook helemaal voor te gaan. Echter dit is niet van de één op de andere dag, dit bouwt zich langzaam op. Bepaalde dingen vind ik ook niet meer fijn of lekker. Ook de geuren om me heen vind ik lang niet altijd meer even lekker. Mijn parfum die ik al 35 jaar gebruik vind ik niet meer lekker. Hoe maf is dat. Echter ik ben er blij mee. Steeds minder stoffen te gebruiken die niet goed voor me zijn.

Feestje te vieren?

Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn met producten die je heerlijk voor jezelf kan gebruiken. Daarnaast ook nog eens puur natuur is en een geweldig aandenken bijvoorbeeld bij een vrijgezellen feestje. Of als teambuilding. Vriendinnen uitje, zussen dag, buren middag, moeder dochter momentje, kinderfeestje.

Wat houd het in? Je maakt een keuze aan wat je wil gaan maken. Dit kan van alles zijn. Dat is wat ik met je bespreek. Hangt ook af van het aantal mensen en de leeftijd.

Uitgaande van een vrijgezellen feestje. Zou je bruishartjes voor in bad kunnen maken. Een body scrub en een heerlijke massage olie. En geweldig verwen pakket. Hier hebben we anderhalf uur voor nodig. Thee en koffie is in begrepen en natuurlijk iets lekkers erbij. Alles word leuk verpakt om mee te nemen. Bij een minimaal aantal personen van 6, per persoon €15,-

Dit is hoe het zou kunnen. Echter er is zoveel mogelijk. Geef aan wat jezelf graag zou willen. Dan komen we er samen uit wat het gaat worden.

Make and Take:
Kinderfeestje

Uitgaande van een kinderfeestje, minimaal 6 kinderen. Er staat drinken klaar met iets lekkers. Van te voren hebben we besproken wat we gaan maken en dit kan zijn:

– Bruisfiguurtjes
– Body scrub
– Foam zeep
– Lekker slapen spray
– Romantische geurenspray

En er zijn nog veel meer dingen mogelijk. 

Tijd: 60 minuten €12,50 per persoon.
Tijd: 90 minuten €15,-   per persoon.

Workshop op de 
BSO

Op 19 februari 2019 heb ik een workshop gegeven aan kinderen op een BSO in Nieuwe Niedorp. Tien kindjes namen deel aan de workshop bruis figuurtjes maken en foam voor onder de douche, deze activiteit werd gedaan omdat het crocus vakantie was. Ik werd ontvangen alsof ik er al jaren kwam en de kinderen vonden het allemaal meteen al lekker ruiken. De leeftijd liepen erg uiteen maar gelukkig waren er leidsters om mee te helpen. Het was geweldig om de kinderen zo bezig te zien en het resultaat mocht er zijn. Het mooiste was het toveren van het foam flesje. Er gaat vloeibare zeep, etherische olie en water in. Je drukt op de pomp en er komt foam uit, de kinderen vonden het geweldig. Wat een mooie middag.

Tijd: 60 minuten €12,50 per persoon
Tijd: 90 minuten €15,-   per persoon

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com