Sevilla, Spanje           
oktober 2019

 

Wederom dit jaar een zomer incentive gewonnen. Dat houd in dat ik alleen mijn vlieg ticket hoef te betalen. Verder is alles betaald, verblijf, eten, uitstapjes alles. Zo gaaf. Wat doe je in die drie dagen. We krijgen educatie, er zijn panels die ervaringen delen over hun bedrijf. Ervaring verhalen worden gedeeld, cross line contacten doe je op.

Het aller mooiste is de boerderij waar we geweest zijn en het destilleren te zien. Hoe en waar groeit de Cistus, hoe wordt ie geoogst en hoe wordt het verwerkt tot een prachtige olie die wij b.v. kunnen inzetten ter ondersteuning van de huid verzorging of luchtwegen.

Daarnaast hebben we een geweldige puzzeltocht door Sevilla gedaan zodat je ook iets van de stad mee krijgt. Sevilla maakte op mij een sprookjes achtige indruk. Alsof ik in een film liep. Tijdens het gala diner was dat ook zo bijzonder. Alles was echt Spaans, de muziek, de bediening, de prachtige omgeving, het eten geweldig gewoon. We hebben ook een olijf olie proeverij gehad, ook dat was heel interessant. Hoe proef je de kwaliteit. Het begint met geur. Drie prachtige dagen. Geweldige mensen ontmoet en andere beter leren kennen.

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com