De raindrop technique 

Het is een techniek die ons fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel in balans brengt. Gary Young liet zich bij het bedenken van deze techniek inspireren door oude kennis van de indianen. In 1980 ontwikkelde Gary deze techniek.

De techniek is gebaseerd op kennis van de effecten van de etherische oliën, gekoppeld aan de kracht van de vitaflex (vitaliteit via reflexen) en effleurages (zachte strijkingen) om zo elektrische energie in het lichaam te genereren. Door de Raindrop techniek toe te passen worden energie stromen in het lichaam weer geactiveerd.

Iedere keer ervaar ik hem weer anders, de oliën gaan in ons lichaam aan het werk daar waar het nodig is. De ontspanning ervaar ik iedere keer, daarnaast soms energiek, blij, soms helemaal niets. Echter de olien werken een aantal dagen door. Heel bijzonder blijf ik het vinden. Ik zie het vooral als het onderhoud van mijn lijf 1 keer per 4 weken en even een ontspanningsmoment voor mezelf.

Je kan de Raindrop techniek zelf ervaren.
Je bent ongeveer 90 minuten bij me.
Jou bijdrage €75,-

Wil je een 5 afspraken kaart voor de Raindrop om deze 1 keer per maand te ondergaan dan ben je goedkoper uit en betaal je €325,-

Wil je zelf de Raindrop leren?
Volg dan de training. Deze bestaat uit 2 dagdelen.
Je maakt gebruik van je eigen Raindrop kit.
Je krijgt een map met uitgebreide informatie over de Raindrop, de etherische oliën en de draagolie. 
Jou bijdrage voor de training: €175,-

In verband met Covid zijn de trainingen nu 1 op 1 te reserveren datum in overleg en is de training 1 dag. Bel me op 06-19182437 om een afspraak in te plannen

 

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com