olie als lifestyle

Ik maak met de etherische olie mijn eigen producten voor lichaamsverzorging zowel inwendig als uitwendig. Oliën kan je op drie manieren gebruiken: inhaleren, op je huid aanbrengen of innemen. Niet alle oliën kan je zo maar innemen. Net als baat het niet dan schaad het niet gaat ook niet op. Gebruik de olie net als je andere middelen gebruikt, lees goed de verpakking en het advies. Hou de verdun tabellen aan. 

Voor de was en de schoonmaak werkzaamheden, gebruik ik inmiddels ook producten al dan niet kant en klaar, bestaand allemaal uit etherische olie en natuurlijke bijproducten. Het helpt me steeds meer naar puur natuur te gaan. Ook wat voeding betreft. De producten die je gebruikt is één, echter goed voor jezelf zorgen: bewegen, ontspannen en gezonde voeding horen daar ook bij. De oliën ondersteunen me daarin om er ook helemaal voor te gaan. Echter dit is niet van de één op de andere dag, dit bouwt zich langzaam op. Bepaalde dingen vind ik ook niet meer fijn of lekker. Ook de geuren om me heen vind ik lang niet altijd meer even lekker. Mijn parfum die ik al 35 jaar gebruik vind ik niet meer lekker. Hoe maf is dat. Echter ik ben er blij mee. Steeds minder stoffen te gebruiken die niet goed voor me zijn.

Young living conventies 

Deurne

 

 

 

 

 

Belgie

 

 

 

 

 

Amsterdam

 

 

 

 

 

Sevilla

 

Brussel

 

 

 

 

 

Girona

 

 

 

 

 

Praag

 

split

 

 

 

 

 

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com