Wat is de iTOVi SCANNER?

ITOVi is een klein draadloos apparaatje die met een simpele scan kan helpen te begrijpen hoe uw lichaam reageert op de producten die u gebruikt. Met behulp van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme neemt iTOVi het giswerk weg, dit uit de groeiende wereld van essentiële oliën en supplementen.

Wil je een afspraak maken? Bel naar 0619182437 of mail naar info@pureoilsunited.nl

 

1.ELEKTRISCHE FREQUENTIE

Een frequentie is simpelweg het aantal keren dat een golf zich binnen een seconde herhaalt, genaamd een oscillatie. Via de elektroden op de iTOVi-scanner worden deze frequenties naar het lichaam gestuurd.

2.BIO IMPEDANTIE

Tijdens de scan passeert iTOVi kleine elektrische stromingen door de huid om de weerstand van het lichaam te meten. Deze unieke frequenties worden naar het lichaam gestuurd via de iTOVi-scanner. Elk supplement/olie heeft een natuurlijke energiefrequentie, die gemakkelijk door het lichaam wordt herkend. Het doorgeven van frequenties leidt dan tot een meetbare respons van het lichaam.

3.HET ANTWOORD VAN HET LICHAAM

Tijdens een iTOVi-scan worden honderden frequenties naar het lichaam gestuurd, één voor één. Het lichaam heeft een unieke reactie op elk van deze frequenties. Zoals het lichaam reageert op de elektrische stroomloop, meet iTOVi deze reacties. Zo weten we precies waar het lichaam ondersteuning nodig heeft op dit moment. Welke olie/supplementen we in kunnen zetten. 

4.ALGORITME

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een complex algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren. Tijdens het uitvoeren van één scan draait de iTOVi scanner het algoritme eigenlijk meerdere keren om het ware antwoord van het lichaam te vinden. 

5.RAPPORT

De informatie over de scan krijg ik op mijn telefoon te zien via een app. Deze bespreek ik met je en stuur het rapport over de mail naar je toe. Wanneer we het rapport besproken hebben maken we een plan hoe de olie/supplementen te gebruiken en wanneer.

HOE VAAK MOET IK SCANNEN?

2 tot 4 weken is het advies.

Ik werk op afspraak om een scan te maken

Kosten voor een scan en begeleiding €35,-

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com