Girona, Spanje           
november 2018

 

Wauw wat gaaf. Deze reis heb ik gewonnen met het summer incentive. In de zomer 15 kits verkopen. Alleen mijn tickets betaald. Het verblijf, trainingen en alles wat we daarvoor nodig hadden betaald door young living. Wat voelde ik me daar de koningin. Een 5 sterren hotel, 2 keer per dag room service. Geweldig gewoon.

De eerste dag werden we voor de training ontvangen door de staf, als of we inderdaad de koningin zelf waren. De trainingen gingen over hoe je je bedrijf opbouwt en uitbouwt. Hoe hou je focus. Hoe stel je je doelen en werk je die uit. We kregen een boek. Terug op de kamer om ons om te kleden lag er een yoga tas met oliën. In de avond hadden we speed netwerken in cocktail kleding. Daarna terug op de kamer lag er een yoga mat met een heerlijke olie.

Dag 2 prachtige training. Ervaringsverhalen van royal crown diamond. In de middag naar het plaatsje Girona en kregen daar een rondleiding. Prachtig plaatsje. In de avond gala diner.

Dag 3 in de ochtend, tja wanneer je een yoga tas krijgt met alles erop en eraan, kan je het toch niet maken niet naar de yoga les te gaan. Allemachtig wat een beleving. En wat ben ik stijf. Over de spierpijn de 3 dagen erna, daar hebben we het maar niet over. Wederom nog een training daarna, in de middag in golfkarretjes een puzzeltocht. Wat hebben we gelachen. Wat was het leuk. Wat hebben we veel geleerd. Het mooie van deze dagen vond ik ook de groep 65 personen totaal inclusief de staf. Waren de hele dag met elkaar. Zo bijzonder.

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com