E-Book: Ontspannen-de massage en Olië bij het ouder worden

 

Download dit E-book

Verstuur het E-book naar:

Ik stem in met Privacy Policy en ontvang dit E-book graag in mijn mailbox

over dit
e-Book

Graag wil ik jullie praktische tips/ondersteuning geven vanuit mijn eigen ervaring:

– 35 jaar ziekenverzorgende waarvan 20 jaar met
mensen met dementie/psychiatrie.
– 10 jaar als masseur bij ouderen, als aanvulling de opleiding Shantala Speciale Zorg

– Mijn ervaringen in deze combinaties met etherische olien

Voor mij komt alles samen aan ervaringen. Deze informatie en praktische tips wil ik graag met jullie delen. In dit boekje worden olien beschreven die ondersteuning kunnen bieden bij ongemakken bij ouder worden zowel metaal als fysiek. Hoe kan je ontspanning vinden? In dit Ebook staat een simple handmassage techniek beschreven. In combinatie met het maken van een heerlijke massage olie. Ben jij zelf werkzaam binnen de zorg ook dan staan er leuke tips in.