Het start met de Starter kit 

Waarom een starter kit? In mei 2018 was dat mijn uitgangspunt. Het is een mooi samen gesteld pakket, diffuser en 12 oliën. Er zijn zoveel oliën,  je moet ergens beginnen. Dit is een overzichtelijke start. Olie voor ondersteuning van:  je huid, je ademhalingsstelsel, je weerstand, je spijsvertering, ontspanning, slaap, je spieren en gewrichten, je gevoel. Voor het huishouden. Voor uiterlijke verzorging. voor je kinderen. Voor je huisdieren. Voor het maken van de massage olie voor in mijn praktijk. 

Mijn advies is leer deze oliën kennen, ervaar wat ze voor je kunnen doen. Doe dat 1 voor 1. Leer de veelzijdigheid van de olie kennen. Ook je lichaam heeft tijd nodig om aan de olie te wennen. Hierbij geef ik je alle begeleiding die je wenst. Leer je waar je alles kunt vinden om verantwoord met de olie bezig te zijn. Mocht je met de kit toch niet het gewenste resultaat krijgen dat je verwachten dan gaan we natuurlijk verder kijken. Want ieder mens is anders, reageert anders en heeft andere dingen nodig. Ik help je met uitzoeken welke olie het dan zou moeten zijn. Want geloof me, voor alles is een olie.

Zou jij ook graag je eigen starter kit willen, maar wil je hulp bij het bestellen? App me dan even op 0619182437 dan maken we een afspraak om het in orde te maken.

 

Je eigen Starter Kit

Je eigen starter kit bestellen? Dat kan hier Als je graag een starter kit wil, is het handig om een account aan te maken.

Waarom een account?
Zie het als de grote boekverkoper online en inmiddels alles wat je kan bedenken, kan je daar online bestellen. Dan maak je ook eerst een account aan, bij ons is dit net zo.

Zit je ergens aan vast?
Nee

1) Wanneer je op de link klikt, zie je dat in het eerste veld alles al is ingevuld, scrol naar beneden en klik op volgende.
2) Dan zie je een pagina met allemaal starter kits, scrol naar beneden en klik op volgende, doorgaan zonder starterskit.
3) Vul hier je gegevens in. Gebruikersnaam, wachtwoord en pin. Keur hierna de algemene voorwaarden goed en je account is aangemaakt!

Je ontvangt hierna een mail met hierin je account nummer. Heb je geen mail ontvangen? Check je spambox of neem contact met mij op via 06 19 18 24 37

Bestellen, hoe doe je dat?

Klik op de link in je mail om naar je Virtual Office te gaan

Je logt in, aan de linker kant staat een rijtje met mogelijkheden:
1) Je kan kiezen uit Essential Rewards dat houdt in dat je mee doet aan een spaarprogramma waarin je voor 50 pv per maand besteld.
2) Of je kiest Snelle bestelling. Bij snelle bestelling zit je nergens aan
vast. Je besteld wanneer je wil. Al zou het bij 1 keer blijven. Geen
probleem.

Wil je graag hulp bij het aanmaken van je account of bij het bestellen?
Dan helpen we je natuurlijk graag. App me dan even op 0619182437 dan maken we een afspraak om het in orde te maken.

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com