Brussel, belgië            
september 2019

 

Wat een geweldige stad Brussel. Vrijdag, zaterdag en zondag waren de Conventie dagen. Rene en ik waren er al een dag eerder en we zijn een dag later weg gegaan. Het fijne was dat we in een hotel zaten 1 km van de Conventie af. Dat maakte dat we er lopende naar toe konden gaan en zo meteen ook het 1 en ander van Brussel mee kregen. Echt super.

De Conventie zelf stond in het teken van het 25 jarig bestaan van Young Living. Daarnaast mega goeie sprekers. Heel beeldend en duidelijke uitleg over hoe je, je jezelf beperkt in je denken en daardoor in je handelen en dus in je groeien binnen je eigen bedrijf. Altijd gaaf wanneer er weer uitleg gegeven wordt uit een stuk onderzoek over de olien en producten. Hoe de kwaliteit bewaakt wordt en wat dat allemaal inhoud. Ook humor was er bij de sprekers heerlijk is dat.

Daarnaast mega gaaf om mensen tegen te komen die je voor die tijd alleen via facebook of insta kent, nu live tegen komt. Super om juist op dit soort dagen iedereen tegen te komen. Soort van familie gevoel. Het gave was ook dat Ali Peiman iemand die uitleg geeft op een manier die mij heel erg aanspreekt en die ik begrijp zelfs persoonlijk even kunnen spreken en mee op de foto.

Kortom veel te snel weer voorbij. Weer super gaaf.

Contactgegevens 

 Jose Booms

06 19 18 24 37

Pureoilsunited@gmail.com