Pure oils united academy 

 

Cursus Babymassage

De enige taal die een baby spreekt is lichaamstaal. Babymassage is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Elkaar zonder woorden te verstaan. Doordat je echt even tijd maakt. Alle aandacht voor je kindje heb. Leer je intuïtief aanvoelen wat je kindje nodig heeft.

E-book Zwangerschap, Bevalling en Kraamzorg

In deze bijzondere periode van zwangerschap en moeder worden worden/zijn, zijn er fijne oliën die bij ongemakken ondersteuning kunnen bieden. Deze periode kan ook spannend zijn of je angstig maken. Hoe zal de bevalling gaan?

 

E-Book ouder worden

Voor mij komt alles samen aan ervaringen. Deze informatie en praktische tips wil ik graag met jullie delen. In dit boekje worden olien beschreven die ondersteuning kunnen bieden bij ongemakken bij ouder worden zowel metaal als fysiek. Hoe kan je ontspanning vinden?

 

E-Book HandenSpa

Onze handen verrichten veel werk, hebben een hoop te verduren. In mijn werk als masseur is het belangrijk goed voor mijn handen te zorgen.

Daarnaast vind ik de handen spa heerlijk om te ervaren. Echter er is niet altijd iemand in de buurt om het bij me te doen. In dit E-book vertel ik je hoe je dit heel makkelijk bij jezelf kan doen.